Bedankt voor je aanmelding voor het #DCDW event.jpg

Bedankt voor je aanmelding voor het #DCDW event met Troy Spring in Antwerpen!

Bedankt

Bedankt voor je aanmelding voor het #DCDW event via deze weg willen wij je informeren dat je aanmelding succesvol is ontvangen. en dat we het erg leuk vinden dat je komt. Daarnaast hebben wij nog een persoonlijke video boodschap van Paul voor jouw! Tot 8 November en laten we samen de online automotive beter maken!

Programma in Antwerpen op 8 november

Welkom - agenda door Paul de Vries 10.00 – 10.30 uur

Om 10.00 start het officiële programma met gastheer Paul de Vries. Paul zal zijn visie delen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de online automotive in binnen- en buitenland! Kijk bijvoorbeeld eens naar de ontwikkelingen bij de grote online retailers als Carnext, Carzoo en Carvana. Maar ook de ontwikkelingen bij de verschillende, vooral Chinese merken en hun online-first-strategie zullen de revue passeren. Aansluitend neemt Paul een ieder mee door de agenda van deze dag.

3 Pitches 10.30 – 10.50 uur

De #DCDW-evenementen kunnen niet bestaan zonder partners. Zij zorgen voor de financiële ondersteuning zodat de events voor u gratis zijn. De sprekers uit de VS, de hotels en de lunch, al die zaken vragen serieuze investeringen. We snappen dan ook dat de #DCDW-partners graag met u willen spreken. Daarom doen we een pitch challenge!

Een aantal partners krijgt de mogelijkheid om mee te doen aan de pitch challenge! In slechts vijf minuten mogen zij, kort maar krachtig, hun service of een nieuw product presenteren. Na afloop van de laatste pitch stemt u wie de beste of leukste was! En de beste pitcher krijgt een Bol.com-waardecheque van € 200,-.

De deelnemers zijn:

  • Hugo van der Sman - Online leads opvolgen in twee minuten is de norm! - Account Manager Calldrip - #DCDW (NL/BE)
  • Jeroen Boeve - Een VIP-event in jouw dealerbedrijf werkt ook in tijden van recessie of weinig voorraad - Directeur Rhino Events Europe (NL/BE)
  • Jeffrey Silva – Hoe kan een extern KCC je ontzorgen in passieve leadopvolging? General Manager Carmen Automotive BDC (NL)
Alexander Prinssen.png

The Horizontal / Vertical Automotive Portal Landscape 11.00 – 11.30 uur

Marktplaats mag als grootste platform van Nederland natuurlijk niet ontbreken. Alexander Prinssen, Chief Sales Officer van Marktplaats, gaat in gesprek met Rolf Westgeest, Online Automotive Specialist van Eurostocks.com, over de toekomst van de vertical en horizontal automotive portals in Europa.

Jean Pierre Diernaz.jpg

Why the Digital Dealer of Tomorrow Relies on Data 11.35 – 12.05 uur

Jean Pierre Diernaz - Senior Vice President MotorK. MotorK, onlangs genoteerd aan de Amsterdamse beurs, is een SAAS-bedrijf gespecialiseerd in Lead Management Systemen en websites voor automotive in Europa. Jean Pierre neemt u mee in zijn wereld vol data en op welke wijze uw data kan worden ingezet in uw bedrijf.

Netwerklunch, mede mogelijk gemaakt door Marktplaats & 2dehands.be - Adevinta 12.15 – 13.15 uur

Onze partners Marktplaats & 2dehands.be verzorgen de netwerklunch. De smakelijke gelegenheid voor alle deelnemers om met elkaar te netwerken.

3 Pitches 13.20 – 13.45 uur

Na deze drie, wederom korte, pitches mag u stemmen op het meest aansprekende voorstel. En u bepaalt wie de Bol.com-waardebon heeft gewonnen!

  • Tjalling Bos - Waarom Max niet in de langdurige lead follow up mag ontbreken - Account Manager UnameIT (NL/BE)
  • Gerben van Beek - Hoe Flexflow de processen in uw autobedrijf kan vereenvoudigen (NL)
  • Ruud Prins - 360 graden foto’s in een handomdraai! - Reseller Spincar/Impel (NL/BE)
Jort van Sisseren.png

Het aankoopproces optimaliseren om als dealer te scoren op twee essentiële punten!

13.45 – 14.15 uur

Notarieel Betalen is gespecialiseerd in workflows voor de automotive. Jort van Sisseren laat zien hoe een consument nu een auto koopt en wat daaraan schort. Aan de hand van voorbeelden uit de branche krijgt u vervolgens inzicht in hoe, door procesverbetering, de klantervaring aanzienlijk verbetert en de kosten worden gereduceerd. Bekijk de verschillende 'customer journeys' en hoor wat procesoptimalisatie betekent voor de interne organisatie en vooral de klant.

Wie is Troy Spring.jpeg

Keynote - Troy Spring CEO Dealerworld 14.15 – 15.15 uur

Troy Spring, founder van Dealerworld, is één van de meest vooruitstrevende automotive ondernemers in de VS. Troy is schrijver van meerdere marketingboeken en eigenaar van een bedrijf dat zich richt op leadopvolging binnen de automotive op basis van SMS/Whatsapp.

Troy neemt ons mee in alle nieuwe ontwikkelingen binnen de online automotive in de VS en maakt duidelijk wat wij ervan kunnen leren!

Koffie 15.15 – 15.45 uur

Keynote - Troy Spring CEO Dealerworld 15.45 – 17.00 uur

Deel II - Troy neemt ons mee in alle nieuwe ontwikkelingen binnen de online automotive in de VS en maakt duidelijk wat wij ervan kunnen leren!

Het #DCDW event wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

Marktplaats, 2dehands.be, Used Car Controller (UCC), Findio, Autotelex, Autosoft, Notarieel betalen, Rhino Events, Carflow Manager, RDC, Autorola/Indicata, AutoChat, InfoTrade, UnameIT

Partners
Calldrip
Marktplaats
2dehands
UCC
Vinacles
Autorola
Rhino
Autochat
Autotelex
RDC
AdCalls
CarQall
Cargarantie
WALCU
CARMEN Automotive BDC
Fotoproto