Paul de Vries

Paul de Vries

Mijn missie? “de online automotive beter maken”

Even voorstellen: Paul de Vries

Paul(1972) begint zijn carrière als pompbediende en groeit van autoverkoper door tot mede-eigenaar van een dealerbedrijf. Daar krijgt Paul al vroeg door dat online automotive de toekomst heeft en zo begint hij online auto’s te verkopen.

In 2008 verkoopt Paul zijn aandeel in het dealerbedrijf om zich volledig op zijn eigen bedrijf Nieuweautokopen.nl te richten. In eerste instantie vanuit een zolderkamer, vanaf 2010 onder de vlag van Koops-Furness, een van de grootste dealerholdings in die tijd. In 2015 koopt eBay, waar in Nederland onder andere het grootste autoportal Marktplaats.nl onder valt, Nieuweautokopen.nl van Paul.

Ondertussen is Paul, naast zijn werk voor Marktplaats, druk aan het ondernemen. Onder de naam #DCDW biedt hij autobedrijven services aan zoals Call Track Manager, het virtuele BDC en Calldrip en verzorgt hij seminars, trainingen, workshops en presentaties om leadopvolging en online automotive in Nederland beter te maken.

Wekelijks presenteert Paul de Vries een interessante podcast met gasten uit binnen- en buitenland.

Ook verscheen onlangs zijn tweede boek, ‘Follow-up: meer succes als digitaal autobedrijf’, het vervolg op het succesvolle ‘Lead the Way op de digitale snelweg’.

Even voorstellen: Paul de Vries