Sales Presentaties bij bedrijven

Sales Presentaties bij bedrijven

Wil je als dealer je verkoopteam laten trainen door #DCDW? Paul de Vries verzorgt in jouw bedrijf een inspirerende sessie vol tips en tricks over online automotive. De lengte en de inhoud van het programma kunnen volledig aan jouw wensen aangepast worden.

Paul de Vries geeft regelmatig trainingen, seminars en key-notes voor dealer en autobedrijven. Een presentatie over de online automotive, over leadopvolging of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Een presentatie van 30 minuten of van ruim 150 minuten alles is mogelijk om uw sales team van nieuwe energie te voorzien. Kijk maar eens naar de vele reviews, beoordelingen op het Linkedin profiel van Paul. Een presentatie van Paul vergt een investering van 1500 Euro excl BTW excl. reiskosten

Meer informatie?

Wat zeggen dealers hierover?

“Top seminar gehad bij ons in het bedrijf. Ondanks dat we denken het goed te doen, moeten we nog veel werk verzetten. Even weer lekker met de neus op de feiten gedrukt. Bedankt Paul.”

Christiaan Wiefferink Owner

Autobedrijf Wiefferink

“Op 10 mei 2017 hebben wij met alle collega's van Svala, Vireo en Jager Auto een lezing van Paul bijgewoond. Dit was fantastisch! Een heldere inkijk in het klantgedrag en hoe daar efficiënt op reageren.”

Rico van der Horst

Vestigingsmanager at Svala Auto

“Gisteren Paul persoonlijk gezien en seminarie gevolgd van deze professioneel met alle myCar.be partners. Paul is echt wel goed in de zin dat hij mensen met jarenlange ervaring toch kan boeien omdat het gestaafd is op echte ervaringen en niet louter theorie.”

Erwin Engelen

zaakvoerder Garage Ruts Mol

MEER WETEN?

Ontvang onze gratis brochure per mail