Partners
Marktplaats
2dehands
UCC
Vinacles
Calldrip
Findio
CARMEN Automotive BDC
Autorola
Rhino
Autochat
Autotelex
MotorK
RDC
AdCalls
CarQall
Fotoproto
Impel
Deze partners helpen samen met Paul de Vries de online automotive beter te maken:

Premium partners

Podcast partners

Vinacles
PPodcast partners

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.

Event partners

CARMEN Automotive BDC
EEvent partners

CARMEN Automotive BDC is hét Klant Contact Center (KCC) voor bedrijven die actief zijn in de autobranche in Nederland. CARMEN heeft als doel om samen met jou het klantcontact beter te maken. Dat kan telefonisch, vanachter het beeldscherm of via de helpdesk. CARMEN werkt voor onder meer dealers, dealerholdings en importeurs, steeds met het bereiken van de klanten als doel. Daarvoor worden alle relevante communicatievormen gebruikt die beschikbaar zijn: chat, WhatsApp en andere direct messaging tools. De telefoon, het meest effectieve communicatiemiddel, wordt ook ingezet door meer dan vijftig toegewijde, op de autobranche gerichte sales experts.

Rhino
EEvent partners

Rhino Events is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige Automotive private-sales verkoopevents en heeft inmiddels meer dan 11000 events georganiseerd. De verschillende dealerevents die zij hebben ontwikkeld, zijn primair gericht op het genereren van kwalitatieve afspraken en aanzienlijke verkoopvolumes in 1 weekend. In heel Europa vertrouwen veel importeurs en dealerholdings op Rhino Events voor een succesvolle uitvoering van hun verkoopevents.

Autochat
EEvent partners

AutoChat, de innovatieve 24/7 Automotive AI-assistent voor autobedrijven die zowel de verkoop alsook de werkplaats ondersteunt in het contact met prospects en/of klanten door 24/7 per direct antwoord te geven op vragen en/of inplannen van bezoeken aan het autobedrijf. Daarmee worden medewerkers met klantcontact per direct “ontlast” en kunnen ook zij zich meer intensief en kwalitatief richten op hun kernactiviteiten en klanten net dat stukje extra aandacht geven om hen een optimale servicebeleving te laten ervaren. Een “Win-Win” voor het autobedrijf en hun klanten.

MotorK
EEvent partners

MotorK is een toonaangevende aanbieder van software-as-a-service ("SaaS") voor de automobieldetailhandel in de EMEA-regio, met meer dan 400 werknemers en elf kantoren in acht landen (Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, België en Israël). MotorK stelt autofabrikanten en -dealers in staat om hun klantervaring te verbeteren door middel van een brede reeks volledig geïntegreerde digitale producten en diensten. MotorK biedt haar klanten een innovatieve combinatie van digitale oplossingen, SaaS-cloudproducten en de grootste R&D-afdeling in de digitale automotive verkoop- en marketingindustrie in Europa.

AdCalls
EEvent partners

AdCalls is dé tool voor het meten van je telefonische conversies. Onze missie is marketeers bewust maken van de waarde van telefonie. Door maximaal rendement te halen uit je telefonie, kun je als bedrijf groeien. Dit doen wij door de volledige customer journey van de (potentiële) klant te koppelen aan telefoongesprekken. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in de aanleiding en de inhoud van het gesprek, maar verwerft men ook inzicht in het resultaat van marketinginspanningen. Dit maken wij mogelijk door het leveren van betrouwbare en gebruiksvriendelijke Call Tracking software en vooruitstrevende diensten.

CarQall
EEvent partners

CarQall zorgt ervoor dat autodealers 24/7 telefonisch bereikbaar zijn. De digitale AI-assistent van CarQall beantwoordt elk inkomend gesprek, registreert de beller en handelt eenvoudige processen direct en volledig zelfstandig af. Zo kan de beller een proefrit afspreken, een onderhoudsbeurt plannen of de pechhulp inschakelen. Naast inkomende telefonie, kan CarQall ook ingezet worden voor proactief uitbellen. CarQall integreert eenvoudig met alle gerenommeerde IT-systemen en telefooncentrales. Bereikbaarheid, efficiënte inzet van het personeel en data inzichten zijn het resultaat van de inzet CarQall voor elk dealerbedrijf.

Business partners

Impel
BBusiness partners

Tegenwoordig doen wij alles digitaal. Alles draait om gemak, potentiële klanten een frictieloze beleving te geven. Jouw potentiële klanten zijn op zoek naar informatie. Geef die informatie op een makkelijke manier ( frictieloos) en combineer dat met elementen die de beleving vergroten. Speel je in op de wensen en behoefte van ‘online shoppers’, dan converteer je maximaal en zet je websitebezoekers om in klanten.

Want met één druk op de knop, zijn ze zo weer weg.