Partners
CARMEN Automotive BDC
Autorola
Calldrip
Marktplaats
NotarieelBetalen
Rhino
Autochat
2dehands
UCC
Autosoft
Autotelex
Carflow
Findio
RDC
InfoTrade
UnameIT
Deze partners helpen samen met Paul de Vries de online automotive beter te maken:

Premium partners

Podcast partners

CARMEN Automotive BDC

CARMEN Automotive BDC is hét Klant Contact Center (KCC) voor bedrijven die actief zijn in de autobranche in Nederland. CARMEN heeft als doel om samen met jou het klantcontact beter te maken. Dat kan telefonisch, vanachter het beeldscherm of via de helpdesk. CARMEN werkt voor onder meer dealers, dealerholdings en importeurs, steeds met het bereiken van de klanten als doel. Daarvoor worden alle relevante communicatievormen gebruikt die beschikbaar zijn: chat, WhatsApp en andere direct messaging tools. De telefoon, het meest effectieve communicatiemiddel, wordt ook ingezet door meer dan vijftig toegewijde, op de autobranche gerichte sales experts.

Event partners

NotarieelBetalen

Notarieel Betalen biedt volledige controle door veilige betaling en levering. De integratie van Notarieel Betalen zorgt voor autobedrijven dat er een synergie ontstaat tussen online en de showroom met als resultaat: meer verkopen. Aanbetalen of volledig betalen online is mogelijk. Na een eventuele proefrit kan de klant de reeds klaarstaande betaling voldoen en door de koppeling met Notarieel Betalen heb je grip op het hele proces. Levering in de showroom of aan huis gebeurt eenvoudig en professioneel met een ‘Aflever-app’.

Rhino

Rhino Events is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige Automotive private-sales verkoopevents en heeft inmiddels meer dan 11000 events georganiseerd. De verschillende dealerevents die zij hebben ontwikkeld, zijn primair gericht op het genereren van kwalitatieve afspraken en aanzienlijke verkoopvolumes in 1 weekend. In heel Europa vertrouwen veel importeurs en dealerholdings op Rhino Events voor een succesvolle uitvoering van hun verkoopevents.

Autochat

AutoChat, de innovatieve 24/7 Automotive AI-assistent voor autobedrijven die zowel de verkoop alsook de werkplaats ondersteunt in het contact met prospects en/of klanten door 24/7 per direct antwoord te geven op vragen en/of inplannen van bezoeken aan het autobedrijf. Daarmee worden medewerkers met klantcontact per direct “ontlast” en kunnen ook zij zich meer intensief en kwalitatief richten op hun kernactiviteiten en klanten net dat stukje extra aandacht geven om hen een optimale servicebeleving te laten ervaren. Een “Win-Win” voor het autobedrijf en hun klanten.

Carflow

Verdere digitalisering van het autobedrijf, de dealer of de universeel, is de missie van Carflow. Het stopt zeker niet bij alleen een leuke website! De digitaal ingestelde klant verwacht een actieve online beleving, met alle knoppen en toepassingen zoals hij ook gewend is als hij zijn koelkast aanschaft en zijn vakantiereis boekt. Dus een online showroom die vooral klant-centric is van opzet. Deze visie van Carflow heeft geleid tot een digitaal eco-systeem, inclusief voor de dagelijkse processen. De digitale transformatie van het autobedrijf begint bij Carflow.

InfoTrade

InfoTrade werkt aan de digitale strategie en verzorgt de implementatie voor ambitieuze automotive bedrijven. InfoTrade heeft zich volledig gespecialiseerd in de automotive sector. Een team van tien specialisten helpt dealers, merkspecialisten, leasemaatschappijen en universele autobedrijven met hun digitale strategie en de implementatie daarvan. Het doel is om de omzet te laten groeien aan de hand van realistische doelstellingen.

UnameIT

UnameIT helpt autobedrijven succesvol te zijn! Wij maken software en online producten die u en uw medewerkers ontzorgt. Onze systemen en websites ondersteunen uw sales en aftersales processen, de online showroom, relatiebeheer, verkoopadministratieve processen en voorzien u van managementinformatie. Wij zijn marktleider op het gebied van frontoffice oplossingen voor de automotive in Nederland. Dat is bereikt door een flinke dosis passie, maar vooral door goed samen te werken en groei te ambiëren.