Paul #DCDW event Almere.jpg

Wat kun je verwachten bij het #DCDW event?

Op 24 & 25 mei houden we wederom het #Digital Car Dealer Workshop (#DCDW) event. Bij #DCDW doen we er, samen met onze partners, alles aan om de online automotive elke dag beter te maken. Zo doen wij dit ook door de beste content naar Nederland te halen en kennis te delen door middel van dit event. Zodat we dealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en importeurs kunnen helpen om het optimale uit de online automotive te halen. Zo heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat de consument en de online automotive sterk zijn veranderd en geven wij tips om hier (online) zo goed mogelijk op in te kunnen spelen.

Tijdens dit #DCDW event worden er verschillende presentaties gegeven. Denk hierbij aan presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag. Deze presentaties/discussies worden gehouden door branchegenoten met passie voor hun vak. Zoals: verkopers, marketeers, managers en directeuren. De aanwezigen zijn allemaal automensen pur sang, onder andere werkzaam voor merkdealers, universele autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen die hun expertise uitwisselen. Zo is het #DCDW event het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche.

Programma in Almere op 24 mei!

De eerste dag van het #DCDW event vindt plaats in Almere. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt en is uiteraard afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus. Deze dag zit vol met waardevolle content over de online automotive. Zo kun je verschillende presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag verwachten. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt en is uiteraard afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus.

Dit event is inclusief lunch. Tevens is het parkeren ook gratis!

Tijd: 12:30 - 17:30 +/-

#DCDW event

Programma in Antwerpen op 25 mei!

De tweede dag van het #DCDW event vindt plaats in het Belgische Antwerpen. Het vindt plaats in het Van der Valk hotel in Antwerpen! Deze dag zit vol met waardevolle content over de online automotive. Zo kun je verschillende presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag verwachten. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt en is uiteraard afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus.

Dit event is inclusief lunch. Tevens is het parkeren ook gratis!

Tijd: 12:30 - 17:30 +/-

#DCDW Event

Prijzen en aanmelden

Het #DCDW event is geheel gratis voor alle dealers, autobedrijven, leasemaatschappijen, importeurs en uiteraard al onze partners! Mits je hier niet onder valt, kost een ticket 495 euro. De kaarten zijn schaars, twijfel dus niet langer en meld je direct aan via onderstaand formulier!

25% van de kaarten zijn al verkocht, wees er snel bij!

Aanmelden
Paul de Vries

Partners van #DCDW

Het #DCDW event wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

 • Marktplaats
 • 2dehands.be
 • Used Car Controller (UCC)
 • Findio
 • Autotelex
 • Autosoft
 • Notarieel betalen
 • Rhino Events
 • Carflow Manager
 • RDC
 • Autorola/Indicata
 • AutoChat
 • InfoTrade
 • UnameIT
Partners
Calldrip
Marktplaats
2dehands
UCC
Vinacles
Autorola
Rhino
Autochat
Autotelex
RDC
AdCalls
CarQall
Cargarantie
WALCU
CARMEN Automotive BDC
Fotoproto