Diyar Ismail van A Part Of

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag is onze Diyar Ismail van A Part Of. Diyar, wil je meer vertellen over jezelf en hoe je de online automotive beter maakt met jouw dienstverlening?

Marketingabonnement

“Ik ben Diyar Ismail, 35 jaar oud, en ondernemer in online marketing. De afgelopen zeven jaar heb ik vooral in de financiële sector gewerkt rondom de financiering van voertuigen. Zo heb ik veel geleerd over portals en over autobedrijven. Met Automotive OMA bieden wij online marketingabonnementen aan voor merkdealers en universele autobedrijven. Wij helpen bedrijven om meer auto’s te verkopen en meer werkplaatsafspraken te maken. Dat doen we met een goede voorraadpresentatie en een efficiënte online marketingmachine. Zoals onze bedrijfsnaam zegt, willen wij een bijdrage leveren aan, en een onderdeel zijn van het online succes van het autobedrijf.”

Eerste indruk

“We beginnen met een nulmeting: waar staat het bedrijf en wat zijn de doelstellingen? Autobedrijven hebben vaak marketingbudgetten van duizenden euro’s per maand. Daar kan je veel mee bereiken, maar als je het geld niet goed inzet, behaal je nooit het maximale rendement. Google Ads-campagnes om auto’s te verkopen, vind ik minder effectief. Voor werkplaatsafspraken en zoekmachinemarketing is het wel handig. We beginnen bij elke campagne met het bepalen van de doelgroep. Wie zijn de klanten en waar bereik je ze? Een eerste indruk maak je maar een keer. Ook online. Als je een klant in één keer bereikt met de juiste boodschap, dan is dat waardevol.”

Conversie

“Samen met het autobedrijf organiseren we ook marketingacties zoals bijvoorbeeld een bandencheck. Dat promoten we via zoekmachines en social media. Omdat klanten hun contactgegevens rechtstreeks via Facebook kunnen verzenden, bereik je via social media een hogere conversie. Met dynamische voorraadpresentatie laten we potentiële klanten online automatisch de auto of het automerk zien waar ze naar zoeken. We kunnen ook andere diensten promoten, zoals financiering of aftersales. Onze missie is autobedrijven ontzorgen. Met ons marketingabonnement hebben autobedrijven één transparant aanspreekpunt voor alle online marketingdiensten.”

Diyar, dankjewel voor jouw komst en voor jouw medewerking. Volgende week weer een nieuwe aflevering met een nieuwe gast met onze missie om de online automotive beter te maken.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retailoplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2020? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder.