Ernst Uildriks van Kentekenloket

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag gaan we het hebben over kentekens samen met Ernst Uildriks. Ernst, wat leuk dat je er bent! Je gaat al een tijdje mee in de automotive maar voor de paar mensen die jou nog niet kennen. Kun je iets meer vertellen over jezelf, wie je bent en wat je op dit moment doet?

Voorstellen: Ernst Uildriks

Op dit moment werk ik in de automotive en een van de bedrijven waarvoor ik werk is Kenteken BV. Hier ben ik dan ook de directeur van. Kentekenloket heeft een erkenning van de RDW om tenaamstellingen te verzorgen wanneer consumenten onderling een auto aan elkaar verkopen. Het is dus anders dan bij autobedrijven die uit de bedrijfsvoorraad een kenteken op een auto plaatsen. Het gaat echt om een transactie tussen consumenten die auto’s aan elkaar verkopen.  

IVA Driebergen

Voordat ik in de automotive belandde, zat ik op de HTS. Daar deed ik werktuigbouwkunde maar dat was het toch niet helemaal. Daarom besloot ik naar de IVA te gaan. Daar kwam ik echt in een hele andere wereld terecht waarin de auto centraal staat. Dat was echt iets voor mij, ik heb daar een bepaalde liefde voor. Daarnaast heeft de IVA ook echt een cultuur waardoor je echt aan jezelf gaat werken als mens. Toen ik daar klaar was, ben ik in de wereld van importeurs beland. 

Kentekenloket

Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven. Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt, moet het kenteken op naam van de nieuwe eigenaar komen te staan. Dit is het geval bij een auto, scooter, motor en caravan. Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Het is erg leuk om de groei van dit bedrijf te zien en de succesvolle samenwerkingen die we op dit moment hebben!

Ernst, hartelijk bedankt voor je deelname aan onze podcast! Maar ook de kijkers, bedankt voor het luisteren naar deze aflevering van onze podcast. Volgende week uiteraard weer een nieuwe podcast met dezelfde missie: de online automotive beter maken!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip, CARMEN BDC en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retailoplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl”