Jeroen en Paul over de Nissan Leaf!

Met 400 km actieradius kan je moeiteloos 60.000 km per jaar rijden!
Welkom bij weer een aflevering om de online automotive beter te maken. Vandaag is te gast Jeroen Zaal, eigenaar/ondernemer van ActivLease en elektrische auto-adept. Deze podcast gaat over de zin en de onzin van elektrische auto’s en nog veel meer. Jeroen, dankjewel voor je komst, met een elektrische auto.

Ev-twijfels
“Paul, bedankt voor jouw uitnodiging. Ik ben hier gekomen met een Nissan Leaf van de allereerste generatie. Ik vind het een leuke auto omdat het de eerste in massa geproduceerde elektrische auto is. Met ActivLease hebben we een sterke focus op elektrisch rijden en elektrisch vervoer. Veel mensen twijfelen over ev’s. Onze lease-adviseurs rijden zelf elektrisch en gaan met hun auto naar het buitenland. Vanuit onze eigen ervaring kunnen we klanten goed adviseren. De meest gestelde vraag is: kan ik er mee op vakantie? Dat kan, weet ik uit eigen ervaring. Dat doe ik zelf ook.”

Harder werken
“We doen veel aan interne training. Onze medewerkers volgen één tot twee trainingen per maand bij onze eigen ActivLease Academy. Onze verkopers zijn adviseurs. We verkopen een financieel product. Daar hoort bij dat we klanten goed informeren. Bij een auto met een leasebedrag van duizend euro per maand praat je bij een contract van 60 maanden over een deal van 60.000 euro. Daar moet je een klant goed over informeren. We kijken niet alleen naar betaalbaarheid. We adviseren ook over het gebruik van de auto. Na het verkoopgemak met ev’s in november en december moeten we er dit jaar weer hard voor werken. We moeten onze kennis verkopen en overdragen aan klanten.”

Stil en snel
“Mijn belangstelling voor elektrische auto’s is zakelijk en technisch gedreven. In mijn Nissan-jaren was ik in 2010 bij de presentatie van de eerste Leaf in Parijs. Ik was geïntrigeerd door de stilte, de snelheid en het vermogen. Ik geloof niet dat straks alle auto’s elektrisch zijn. Er zullen ook hybrides en waterstofvoertuigen zijn. Zoals ik het nu inschat, is waterstof met name interessant voor transport en de luchtvaart. Niet voor consumenten. Een elektrische auto met een actieradius van 400 kilometer is genoeg om in Nederland 35.000 tot 60.000 kilometer per jaar te rijden.”

Dankjewel voor het luisteren. Volgende week weer een nieuwe aflevering van onze podcast met wederom een nieuwe gast. Dankjewel Jeroen!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

MarktplaatsActivleaseUCCCalldrip en UnameIT

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij werken samen met de beste leasemaatschappijen, banken en dealers om maatwerkoplossingen te bieden aan de mkb’er en zzp’er. Mobiliteit met scherpe leaseprijzen, hoge inkoopkortingen en een grote voorraad leaseauto’s die snel leverbaar zijn.

UnameIT is de bedenker, bouwer en leverancier van het leadmanagementsysteem LEF, het CRM-systeem SAM en het offertesysteem GSF! Onze medewerkers werken met veel passie aan onze producten en kennen de branche. Het zijn stuk voor stuk echte specialisten. We willen de allerbeste tools maken waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Door deze gedrevenheid zijn onze producten mooier, branchespecifieker, functioneler en toegankelijker dan u verwacht. Meer info op UnameIT

Calldrip is een rapid respons tool die de verkoper in staat stelt om direct, snel en effectief met je klanten in contact te komen! Vele importeurs zoals Hyundai, Opel en Toyota gebruiken Calldrip al succesvol.

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used
Car Controller je tot de beste in je vak!