Jort van Sisseren van Notarieel Betalen

Onze kracht zit in de betrouwbaarheid van het proces

Welkom allemaal bij weer een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Jort van Sisseren die alles weet van notarieel betalen en online transacties. Jort, kan je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en wat je doet?

Afleverapp
“Met Notarieel Betalen richten we ons op betrouwbare digitale transacties. Ik heb een online makelaardij in jachten gehad. Jachtmakelaars werkten vaak met een stichting derdengeld waarvan ze zelf bestuurder zijn. Dat geeft schijnzekerheid voor de klant en dat kan beter, vond ik. Vanuit die gedachte heb ik Notarieel Betalen opgezet. Klanten betalen met iDeal of een bankoverschrijving. Vervolgens wordt het geld vastgehouden op een tussenrekening. Onze toegevoegde waarde zit niet in de betaling, maar in het proces er omheen. We automatiseren het proces. Autobedrijven besparen tijd op administratieve handelingen en klanten hebben meer controle.”

Zekerheid
“De automotive branche is een ideale doelgroep voor ons product. Er zijn veel transacties en het gaat om grote bedragen. Met MyCarTransfer kunnen verkoper en koper transacties beschermd uitvoeren. Wanneer de koop is gesloten, krijgt de klant een iDeal-link. Na betaling ontvangt hij of zij een vrijgeefcode. Op het moment van aflevering pakt de verkoper de telefoon en voert het kenteken of het vin-nummer van het voertuig in. Vervolgens komen de gegevens van de koper in beeld. Als de koper het voertuig accepteert, en akkoord geeft met de code, wordt het geld binnen 48 uur overgedragen aan de verkoper. Geeft de klant geen akkoord, dan wordt de auto niet overgedragen. De transacties worden gecontroleerd door een onafhankelijke notaris.”

Meer controle
Notarieel Betalen ondersteunt offline en online transacties. Mede dankzij een pilot met Carnext zijn we inmiddels in vijftien Europese landen actief. Autobedrijven kunnenNotarieel Betalen integreren in hun website en in hun showroom. Met onze app houden consumenten tot het moment van de transactie de controle over het proces. Ze voelen zich meer op hun gemak en kopen gemakkelijker een auto. Voor autobedrijven is het ook handig dat ze onze app rechtstreeks kunnen koppelen met hun eigen administratie. Zo maaktNotarieel Betalen transacties voor iedereen veiliger en eenvoudiger.”

Jort, dankjewel voor jouw komst naar de studio. Volgende week hebben we een nieuwe aflevering van onze podcast. Tot volgende week!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?
Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?
UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?
Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retailoplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites.

Waarom kiezen voor Live Person Automotive?
#DCDW is de trotse reseller van Live Person Automotive geworden in de Benelux.  Velen zullen het zelf al wel hebben gemerkt: de traditionele online leads worden minder en online bezoekers zoeken op een andere manier contact. Bijvoorbeeld via Whatsapp, SMS, Facebook Messenger of Apple Business Chat.