Podcast 302: Mateusz Kurkowski, Director Business Development van TTA International

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we dat doen met Mateusz Kurkowski van TTA, directeur business development en sales data International. Mateusz is verantwoordelijk voor de commerciële tak van Van TA en Learning and development specialist in Nederland. TTA is in principe over de hele wereld actief.

Over TTA

Mateusz beschrijft drie hoofdactiviteiten van het bedrijf waarvoor hij werkt: training en coaching, detachering en consultancy, waarbij de consultancy zich vooral richt op de ontwikkeling van mensen. Hoewel het bedrijf bekend is in de automotive-industrie, werken ze voor klanten onder verschillende namen, waardoor het lijkt alsof de trainingen door de klanten zelf worden gegeven. Het bedrijf traint mensen voor verschillende automerken, waaronder Harley-Davidson, waarbij de mensen die bij Harley werken vaak gepassioneerde fans zijn van het merk. Het bedrijf biedt ook online trainingen aan, vooral sinds de versnelling van digitalisering door de pandemie.

Het onderscheidt

Verder wordt er gesproken over de toevoeging van management- en communicatietrainingen aan een technisch dienstverlenend bedrijf dat een krantenbedrijf heeft overgenomen. Het bedrijf biedt training en coaching, detachering en consultancy-diensten aan, maar onderscheidt zich van traditionele consultancy-bedrijven door zich te richten op mensen en hun ontwikkeling, in plaats van alleen op financiële en statistische analyses. Ze bespreken ook hun geschiedenis, die begon als een trainingsbedrijf voor Opel Nederland in 1987, en de interactieve, boeiende aanpak die ze gebruiken in hun trainingssessies. Het gesprek eindigt met een discussie over de wereldwijde reikwijdte van het bedrijf.

De auto-industrie

Er wordt gesproken over een voormalig autobedrijf dat in Duitsland auto’s produceerde en waar in Zeewolde, Nederland, de auto’s werden afgemaakt. Er wordt ook gesproken over andere bedrijven die zich richten op het maken van kleinere voertuigen. Vervolgens gaat het gesprek over de toekomst van een bedrijf genaamd TA en hoe zij zich willen richten op het beter maken van de mensen in de industrie door middel van training en ontwikkeling. 

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldripCARMEN Automotive BDC, Findio en Vinacles

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van: online retail oplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoop sites.

Waarom kiezen voor Vinacles?

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.