Podcast 303: Kimberley van Everdingen, Manager Online Marketing van Financiallease.nl

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we dat doen met Kimberley van Everdingen, hier te gast in Ede, om te praten over lease, over marketing en hoe ze de auto/dealer bedrijven helpen om hun voorraad door middel van financial lease te vermarkten.

 

Over Kimberley van Everdingen

Kimberly werkt al 6 jaar bij Financiallease.nl en is verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf met een team van 7 personen. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid van 25 naar 120 medewerkers en heeft een markt gecreëerd die voorheen niet bestond. Kimberly benadrukt dat het belangrijk is om voortdurend te blijven ontwikkelen en voorop te lopen om de concurrentie voor te blijven. Contentmarketing is essentieel voor Financiallease.nl om interactie te hebben met ondernemers en belangrijke stakeholders, en om de meerwaarde van Financiallease.nl te laten zien ten opzichte van andere leasevormen. Het bedrijf onderscheidt zich door fiscale voordelen en kansen voor ondernemers te benadrukken en oriëntatie op de website te vergemakkelijken. Financiallease.nl is altijd op zoek naar getalenteerde mensen om hun team te versterken, vooral in het creëren van content.

 

Financiallease.nl

Kimberly geeft aan dat ze naast geschreven content ook video’s publiceren om de informatie toegankelijker te maken. Ze zijn bezig met het implementeren van Google Analytics 4 en hebben specialisten in dienst om de gegevens op de juiste manier te analyseren en converteren. Ze adverteren op verschillende platforms en sociale mediakanalen. Hun belangrijkste KPI is data en van daaruit nemen ze beslissingen en optimaliseren ze hun processen. Ze zijn bezig met de overstap naar een data-gedreven model om de gehele customer journey mee te nemen in hun analyse.

 

Financiallease partner

Het gesprek gaat over hoe autobedrijven worden benaderd om partner te worden bij Financiallease en welke bedrijfsmiddelen en segmenten nog niet worden aangeboden op het platform. Financiallease werkt met een partnerprogramma en heeft ook een buitendienst die potentiële autobedrijven bezoekt en benadert. Er wordt gesproken over het aanbieden van financiering voor bedrijfsmiddelen en motoren, waar campagnes voor lopen, maar die nog niet op het platform staan. Wanneer een klant een aanvraag doet voor financiering, wordt deze geaccepteerd en neemt Financiallease contact op met de klant om te bespreken wat hij met de auto wil doen. Er bestaat wel een kans dat sommige klanten de financiering elders onderbrengen, maar Financiallease heeft afspraken met zijn partners en gaat ervan uit dat zij hier zorgvuldig mee omgaan.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldripCARMEN Automotive BDC, Findio en Vinacles

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van: online retail oplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoop sites.

Waarom kiezen voor Vinacles?

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.