Podcast 310 – Gijs van Essche van Yourdailydrive

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Gijs van Essche van Yourdailydrive uit België. Gijs, wat leuk dat je er bent. Wil je vertellen wie je bent en wat je doet?

CRM

“Ik ben Gijs van Essche. Yourdailydrive is een CRM-platform. We ondersteunen autobedrijven met het centraal beheren van de website, voorraden, klanten, verkoop, communicatie en marketing. We stroomlijnen alle processen vanaf het moment van inkoop van een auto tot het moment van verkoop en facturatie. Zo houden autobedrijven zicht op de voorraad en op klanten. Ons platform is geschikt voor alle verkoopvormen zoals b2c-verkoop, b2b-verkoop en fleetsales. Yourdailydrive zorgt voor een effectieve website of webshop met koppelingen met alle bekende autosites in België en Car-Pass.”

Korte lijnen

“In tegenstelling tot grote internationale spelers richten wij ons specifiek op onafhankelijke autobedrijven. Persoonlijk contact, maatwerk en snelheid zijn onze sterke punten. We kiezen voor korte lijnen zonder onnodige tussenlagen. Klanten die contact opnemen, krijgen mij aan de lijn. We focussen op het automatiseren van bedrijfsprocessen die in veel autobedrijven handmatig gebeuren. Veel autobedrijven die voor onze oplossingen kiezen, werkten voorheen met Excel of andere niet automotive specifieke software. Yourdailydrive is een open en transparant platform. Wij concentreren ons op de zaken waarin wij voor onze klanten kunnen excelleren. Voor andere oplossingen integreren en koppelen we met alle externe partijen die daar voor open staan. “

Snelle oplevering

“Ik ben een slechte verkoper. Ik verkoop alleen oplossingen waar ik zelf achter sta. We beloven niets wat we niet kunnen waarmaken. Ons team bestaat uit specialisten met grote kennis van hun eigen vakgebied en grote kennis van de automotive branche. We zijn sterk autominded. Voor nieuwe klanten kunnen we vaak al binnen een week een werkend platform opleveren. Lead management en leadopvolging zijn tegenwoordig hot topics. Bijna alle klanten oriënteren zich online op een nieuwe of een gebruikte auto. Yourdailydrive geeft autobedrijven alle instrumenten in handen voor het integreren van alle stappen van het inkoop- en verkoopproces, inclusief lead management.”

Gijs, dankjewel voor jouw komst naar de podcaststudio. Luisteraars, bedankt voor het luisteren en tot volgende week.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldripCARMEN Automotive BDC en Vinacles

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom kiezen voor Vinacles?

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.