Podcast 312 – Ysai Laumen van Morgen Internet

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Ysai Laumen van Morgen Internet. Ysai, leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan iedereen die jou en Morgen Internet nog niet kent?

Ysai deelt zijn passie voor het verbeteren van de online aanwezigheid van autobedrijven en vertelt over zijn reis sinds de oprichting van Morgen Internet zeven jaar geleden. Hij benadrukt het belang van een sterke online aanwezigheid voor autobedrijven en hoe zijn team helpt om dit te bereiken.

online potentieel

Ysai legt uit dat veel autobedrijven hun online potentieel niet volledig benutten, wat resulteert in gemiste kansen. Hij deelt ook zijn visie op wat een goede auto website moet bevatten, met name het belang van professionele fotografie en duidelijke call-to-action knoppen.

Een partner 

De discussie gaat verder over de waarde van Google Analytics en hoe het kan helpen bij het verbeteren van de online prestaties van een website. Ysai benadrukt ook het belang van klantbeoordelingen en hoe ze kunnen bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten.

Tot slot bespreken ze de prijsstelling van Morgen Internet en hoe het bedrijf waarde biedt aan zijn klanten door hen te voorzien van kwalitatieve online oplossingen tegen een betaalbare prijs.

Ysai, bedankt voor jouw komst naar de podcaststudio. Luisteraars bedankt voor het luisteren. Volgende week is er weer een nieuwe podcast met een nieuwe gast.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldripCARMEN Automotive BDC en Vinacles

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom kiezen voor Vinacles?

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.