Podcast 319 – Jordy Bruil van ABC Automotive

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met onze missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze gast Jordy Bruil van ABC Automotive. Jordy, leuk dat je er bent. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Marketing en Lokale Expertise

Jordy Bruil deelt inzichten over zijn ervaringen en verantwoordelijkheden bij ABC Automotive. Hij belicht de kernaspecten van effectieve automotive marketing en benadrukt het belang van lokale en vertrouwde relaties in het autoverkoopproces. De nadruk ligt op de voordelen die autobedrijven ervaren onder een uniform label, waarbij de vrijheid om eigen leveranciers te kiezen en diverse diensten te selecteren centraal staat. Het diepgaande gesprek gaat verder over de symbiotische relatie tussen importeurs en merkspecialisten, waarbij beiden samenwerken om hoogwaardige services en technische kennis te bieden. Bruil en De Vries exploreren ook de dynamische wereld van elektrische voertuigen en hoe ABC Automotive zijn leden helpt zich aan te passen aan de voortdurend evoluerende technologieën in dit domein.

EV Specialisten

Het gesprek eindigt met discussies over samenwerkingen met importeurs, de groeiende vraag naar elektrische voertuigmonteurs en de flexibiliteit die ABC Automotive biedt aan autobedrijven.

2024

Jort benoemt de opkomst van Chinese bedrijven en de voortdurende evolutie naar omnichannel verkoop als belangrijke trends. De discussie omvat ook de mogelijkheid van digitale handtekeningen voor het accepteren van offertes, waarbij de nadruk ligt op het vereenvoudigen van dit proces, zelfs voor kleinere autobedrijven.

Maarten, dankjewel voor jouw komst en luisteraars, bedankt voor het luisteren. Volgende week is er weer een nieuwe podcast met een nieuwe gast.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldripCARMEN Automotive BDC en Vinacles

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom kiezen voor Vinacles?

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.