Rik Stoevenbelt – AutoAfleveren.nl

Hoe meer private lease groeit, hoe meer wij groeien!

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Rik Stoevenbelt van AutoAfleveren.nl. Rik, dankjewel voor je komst. Kun je de mensen vertellen wie je bent en wat je doet?

Aflevermoment kiezen
“Samen met Robert Hulleman ben ik vier jaar geleden AutoAfleveren.nl gestart. Wij richten ons op het aflevertraject van auto’s. Auto’s en lease-auto’s worden steeds vaker rechtstreeks aan klanten of berijders afgeleverd. Wij bezorgen de auto op locatie bij de klant en geven uitleg over de belangrijkste functies. Dat doen wij voor dealers en leasemaatschappijen. We bezorgen de auto op de plaats waar de klant dat wil en op het tijdstip dat de klant wil. Met onze dienstverlening ontzorgen we het autobedrijf en de klant. We besparen beide partijen tijd. Klanten reageren positief op onze dienstverlening. Ze vinden het vooral handig dat ze zelf kunnen kiezen op welk moment de auto wordt afgeleverd.”

Flexibel
“We bieden verschillende soorten afleverpakketten aan. Onze opdrachtgevers bepalen zelf welk pakket ze kiezen. We hebben ervaring met alle merken en prijsklassen, van Toyota tot Bentley. Intern matchen we onze chauffeurs met de auto en het afleverpakket. Op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever stellen we de afleverinstructies samen. We hebben bewust gekozen om met student-chauffeurs te werken. Een student kan een auto om acht uur ’s avonds in het centrum van Amsterdam afleveren en vindt het niet erg om daarna laat thuis te komen. Onze chauffeurs zijn ons visitekaartje. Ze vertegenwoordiger ten slotte onze opdrachtgever. We geven duidelijke instructies en we zorgen ervoor dat ze representatieve kleding dragen.”

Persoonlijk
“We zien een sterke groei in afleveringen voor de private lease-markt. Klanten bestellen de auto online en hebben minimaal contact met de leasemaatschappij of de dealer. Met onze manier van afleveren krijgen klanten toch het persoonlijke gevoel dat ze ook zouden krijgen als ze de auto bij een autobedrijf ophalen. Hoe meer private lease groeit, hoe meer wij groeien. Voor leasemaatschappijen brengen we ook shortlease-auto’s van a naar b. Onze kracht is onze flexibiliteit. We komen op plaatsen waar autotransporters lastig kunnen komen, zoals in stadscentra, en we zijn snel inzetbaar. Als een opdrachtgever vandaag belt, kunnen we een auto morgen afleveren.”

Rik, dankjewel voor je komst naar onze studio. Volgende week weer een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Tot volgende week!

 

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

MarktplaatsActivleaseUCCCalldrip en UnameIT

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij werken samen met de beste leasemaatschappijen, banken en dealers om maatwerkoplossingen te bieden aan de mkb’er en zzp’er. Mobiliteit met scherpe leaseprijzen, hoge inkoopkortingen en een grote voorraad leaseauto’s die snel leverbaar zijn.

UnameIT is de bedenker, bouwer en leverancier van het leadmanagementsysteem LEF, het CRM-systeem SAM en het offertesysteem GSF! Onze medewerkers werken met veel passie aan onze producten en kennen de branche. Het zijn stuk voor stuk echte specialisten. We willen de allerbeste tools maken waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Door deze gedrevenheid zijn onze producten mooier, branchespecifieker, functioneler en toegankelijker dan u verwacht. Meer info op UnameIT

Calldrip is een rapid respons tool die de verkoper in staat stelt om direct, snel en effectief met je klanten in contact te komen! Vele importeurs zoals Hyundai, Opel en Toyota gebruiken Calldrip al succesvol.

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!