Blog: Mobiele website of toch een app?

In mijn laatste blog schreef ik al, 92% van de gebruikers verkiest een mobiele website t.o.v. een specifieke app. Dus als ik u was…is de beslissing op basis van keiharde onderzoekscijfers uit een Amerikaans automotive onderzoek een leidraad.

Maar hoe maak je nu een mobiele website? Ten eerste de domeinnaam, je ziet nu veel websites met de extensie “.m.” echter recent heeft zowel Google als Bing aangegeven dat ze een mobiele website gewoon met de hoofd-URL willen onderzoeken, dus geen aparte sub domein.

Responsive web design
Met deze nieuwste techniek kan u uw website laten aanpassen aan elk scherm waarmee uw bezoeker uw website bezoekt, zonder daar allerlei rare fratsen voor uit te halen. Echter de discussie waar wij zelf bij Nieuweautokopen.nl ook mee worstelen is wat doe je dan met al die teksten? Immers vraagt de mobiele bezoeker wel om zoveel info? Moet je deze niet direct doorzetten naar een mobiele variant met minder mogelijkheden en grotere conversie gedreven knoppen en buttons?

Responsive Design WordPress - Nieuweautokopen.nl

Onderzoek, trial en error zullen ons waarschijnlijk daarmee gaan helpen. Wij gaan ieder geval beginnen met responsive design en kijken vanuit daar wat de statistieken ons gaan leren!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC