Niet alle Dacia modellen zijn via internet te koop?

Afbeelding

 

DACIA BREIDT UIT: DOKKER VAN EN DOKKER

Als uitbreiding op het brede modellenaanbod (Logan, Sandero en Duster) komt Dacia met de veelzijdige Dokker en Dokker Van. De Dokker is er voor particulieren met vijf zitplaatsen als zogenoemde ‘combispace’, maar ook voor zakelijke gebruikers als bestelwagen. Dacia introduceert beide versies in het eerste kwartaal van 2013 in Nederland. Deze en alle andere Dacia’s zijn te koop bij de grootste webwinkel van Nederland Nieuweautokopen.nl en Daciakopen.nl.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

De Dacia Dokker biedt vijf zitplaatsen en een bijzonder grote bagageruimte. De Dokker Van is door zijn vele inrichtingsmogelijkheden ideaal als bestelauto voor kleine zelfstandigen en biedt bedrijfsautokwaliteiten die tot de beste in de markt behoren.

 

UITRUSTING

Behalve grote veelzijdigheid bieden de Dokker en Dokker Van ook een rijke standaarduitrusting en talloze uitbreidingsmogelijkheden, zoals Dacia Plug & Radio, MEDIA NAV multimediasysteem, een instelbare snelheidsbegrenzer, parkeersensoren aan de achterzijde en airconditioning. Op Nieuweautokopen.nl staat alle informatie over de diverse Dacia-modellen.

 

WEL LEVERBAAR

De Dacia Dokker en Dokker Van worden vanaf het eerste kwartaal van 2013 leverbaar in Nederland. Dacia maakt de prijzen en verdere specificaties later dit jaar bekend. Vanaf dat moment staan ze natuurlijk online op Nieuweautokopen.nl en Daciakopen.nl. Geen zin op de Dokker te wachten, de webwinkels doen graag aan passend voorstel op de modellen die al wel leverbaar zijn.

Lees ook

De attentie van de online klant
4 juli 2022

De attentie van de (online)klant

De documentaire is nu live! Hoe bouw je de Ligier Store Doesburg?
27 juni 2022

De documentaire is nu live! Hoe bouw je de Ligier Store Doesburg?

20 juni 2022

Ligier Store Doesburg opent zijn belangrijkste showroom: de website is online!

Blog - Tot hoe laat moet je online leads opvolgen
13 juni 2022

Tot hoe laat moet je online leads opvolgen?