Niet alle Dacia modellen zijn via internet te koop?

Afbeelding

 

DACIA BREIDT UIT: DOKKER VAN EN DOKKER

Als uitbreiding op het brede modellenaanbod (Logan, Sandero en Duster) komt Dacia met de veelzijdige Dokker en Dokker Van. De Dokker is er voor particulieren met vijf zitplaatsen als zogenoemde ‘combispace’, maar ook voor zakelijke gebruikers als bestelwagen. Dacia introduceert beide versies in het eerste kwartaal van 2013 in Nederland. Deze en alle andere Dacia’s zijn te koop bij de grootste webwinkel van Nederland Nieuweautokopen.nl en Daciakopen.nl.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

De Dacia Dokker biedt vijf zitplaatsen en een bijzonder grote bagageruimte. De Dokker Van is door zijn vele inrichtingsmogelijkheden ideaal als bestelauto voor kleine zelfstandigen en biedt bedrijfsautokwaliteiten die tot de beste in de markt behoren.

 

UITRUSTING

Behalve grote veelzijdigheid bieden de Dokker en Dokker Van ook een rijke standaarduitrusting en talloze uitbreidingsmogelijkheden, zoals Dacia Plug & Radio, MEDIA NAV multimediasysteem, een instelbare snelheidsbegrenzer, parkeersensoren aan de achterzijde en airconditioning. Op Nieuweautokopen.nl staat alle informatie over de diverse Dacia-modellen.

 

WEL LEVERBAAR

De Dacia Dokker en Dokker Van worden vanaf het eerste kwartaal van 2013 leverbaar in Nederland. Dacia maakt de prijzen en verdere specificaties later dit jaar bekend. Vanaf dat moment staan ze natuurlijk online op Nieuweautokopen.nl en Daciakopen.nl. Geen zin op de Dokker te wachten, de webwinkels doen graag aan passend voorstel op de modellen die al wel leverbaar zijn.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC