Op stap met Jasen Rice

De afgelopen dagen was het dan zover: de eerste #DCDW-events van 2024, met keynote-spreker Jasen Rice! Noem me maar een beetje autistisch, maar voor onze bijeenkomsten volg ik altijd hetzelfde schema. Maandag haal ik de gasten op van Schiphol of uit Asterdam en breng ik ze naar hun hotel in mijn woonplaats, De Steeg. ‘s Avonds gaan mijn vrouw en ik met onze gasten in datzelfde hotel eten, en de volgende dag rijden wij vroeg naar ons eerste #DCDW-event, dit keer in Antwerpen.

Antwerpen eerst!

De rit naar Antwerpen is eigenlijk het belangrijkste. In de auto kan ik zelf de automotive university volgen. We praten minimaal twee uur met elkaar. Over het leven, de business en allerlei andere onderwerpen. Het is tijdens zo’n rit dat je echt een connectie met de spreker krijgt en een gevoel voor wat hij te bieden heeft.

Het evenement in Antwerpen is een kopie van het evenement dat we in Nederland houden, het is eigenlijk een soort try-out. Wat gaat goed, wat kan beter en wat kan nog verbeterd worden? Als organisatie en presentatoren moeten we wel meer Belgische cases en voorbeelden bespreken. Dat is overigens logisch, aangezien de Belgische markt niet zit te wachten op Nederlandse cases. Bovendien gebeurt er genoeg in de Belgische automotive.

Na het evenement gaan wij met het DCDW-team en een aantal partners een hapje eten om de connecties en vriendschappen te verstevigen. Tijdens het evenement viel al op dat Jasen Rice qua content een band heeft met Michel van Roon. Het was boeiend om te zien dat de discussies over hoe je je used car management faciliteert en optimaliseert, aan tafel verdergingen.

#DCDW Almere

Ons evenement in Almere is ons sluitstuk. Altijd Almere, altijd dezelfde zaal, en met wat kleine onderbrekingen, al tienjaar. Ik vind het niet de meest trendy zaal of locatie, maar ik moest destijds een grote zaal hebben, met goede schermen, goede technische mensen, een goede lunch en veel parkeerplaatsen! Als je dan in 2024 199 aanmeldingen hebt met een uiteindelijk top opkomst van 172 gescande deelnemers hebt, dan begrijp je de keuzes.

De paneldiscussie met Stefanie van Dijk, Michel van Roon, Maarten Bekkers en Hielke Ytsema werd goed beoordeeld, evenals de firechat met Dave Stevenson met Stefanie van Dijk. Het middagprogramma werd afgetrapt door powervrouwen Celine van Erp en Noami Looije over de chatintegratie van Marktplaats en Louwman.

Jasen Rice

Het belangrijkste programmaonderdeel blijft de keynote-spreker, in dit geval Jasen Rice. Wij organiseren al meer dan twaalf jaar deze events. Ik ben geen expert, maar iedere expert zegt dat je iemand nooit meer dan 30 minuten moet laten spreken. Jasen heeft laten zien, dat die regel onzin is! Hij had een presentatie over de wijze waarop je beter kunt omgaan met je occasionvoorraad, je leads en je marketing in de automotive. Met praktische voorbeelden en toepassingen waar je morgen wat mee kunt. Zijn presentatie duurde meer dan twee uur en de enige klacht was dat het na die twee uur al was afgelopen.

DCDWeekupdate Antwerpen

Goed nieuws: op 19 en 20 november 2024 doen we het gewoon weer. Op dezelfde manier, volgens hetzelfde schema. Dit keer met keynote-spreker Michael Cirillo! Belangstelling? Aanmelden kan toevallig al!

Antwerpen: https://www.dcdw.nl/dcdw-event-antwerpen-najaar/

Almere: https://www.dcdw.nl/dcdw-event-almere-najaar/

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC