11 november #DCDW met Robert Wiesman en Michael Cirrilo

Op woensdag 11 november de #DCDW met internationale gasten uit de VS en Canada!

11 november is het zover, de laatste Digital Car Dealer Workshop van 2015, en wat voor een! Op deze #DCDW hebben wij twee vooraanstaande sprekers uit de VS en Canada bereid gevonden om voor een select aan dealers en klanten van Nieuweautokopen.nl hun kennis en ervaringen te delen met u, zodat u nog beter voorbereid bent op de kansen die komen gaan!

Het betreft hier een middag editie welke start om 13:00uur en eindigt rond de klok van 17:00uur en wordt traditiegetrouw gehouden in Hotel Van der Valk in Almere. Robert en Michael zullen beide hun visie geven over de wijze waarop u als dealer kan domineren in de online automotive wereld. Aangezien Nieuweautokopen.nl dealers, dealers zijn welke al vaak voorop lopen, zijn deze dealers dan ook uitgenodigd om te komen. Kosten voor deelname zijn er niet.

Robert Wiesman

Robert is wereld beroemd in de Amerikaanse Automotive gemeenschap als de “Your Hyundai Guy” Robert was de eerste verkoper die van zichzelf een merk maakte, in het merk en dealerschap en daarmee verkocht die de meeste Hyundai’s. Video’s hebben een groot aandeel in zijn succes en ook het schrijven van artikelen en blogs over Hyundai gaven Robert de autoriteit om meer auto’s te verkopen dan zijn collega’s en concurrenten. Tegenwoordig werkt Robert als Direct Online Media bij Flex Dealer van Michael Cirrilo en presenteren ze samen “The Dealer Playbook

Robert DCDW

Michael Cirrilo

Michael is de eigenaar en president van Flex Dealer, een website platform welke dealerwebsites maakt voor de Noord-Amerikaanse Automotive Dealermarkt. Michael presenteert samen met Robert the Dealer Playbook, waarin ze samen de specialisten in onze branche interviewt om meer meer kennis te delen met de dealers> Michael is tevens auteur van “Don’t wait Dominate‘ en is een veel gevraagd spreker bij Automotive Congressen in Amerika.

Michael op DCDW

Aanmelden voor de #DCDW?

Aanmelden kan voor alle dealers van Nieuweautokopen.nl met maximaal twee personen. Bent u dealer, maar nog geen partner/lid van Nieuweautokopen.nl dan bent u ook van harte welkom op deze #DCDW. De kosten bedragen dan 195Euro excl. BTW pp. Aanmelden kan hier!

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig head van Nieuweautokopen.nl bij Marktplaats en eBay, nadat Paul Nieuweautokopen.nl in 2015 heeft verkocht aan eBay. Paul is tevens sales trainer en geeft vaak workshops in betere conversies in online leads en salespresentaties bij dealers en importeurs. Meer informatie vindt u op: Kannietbestaatniet.nl

Lees ook

20 juni 2024

De waan van de dag is er echt!

13 juni 2024

Een nieuwe functie in Automotive! De virtuele assistent manager!

7 juni 2024

Wat is je beste marketinguitgave in het autobedrijf?

3 juni 2024

Wat kan AI voor je doen als sales manager?