Blog: 1ste dag van de NADA 2014

Samenvatting van de 1ste dag van de NADA 2014

Gisteren was de eerste (zware) dag van de #NADA2014! Vechtend tegen de jetlag ga je toch naar alle workshops die er voor mij toe doen. In koude zalen, ja het is hier gewoon koud, geconcentreerd blijven om alles goed te volgen!

David Kain

Intellacar
De 1ste workshop was direct helaas een tegenvaller. Ook bij de #ISG20 hebben wij de policy dat de sprekers niet mogen pitchen. Echter deze workshop was één grote pitch voor een programma van Intellacar om in de showroom veel of alles met de Ipad te doen. Wel een paar leuke dingen gehoord wat wel praktisch kan zijn. Immers om makkelijker leads te vergaren met de Ipad kun je uiteraard alle fysieke folders verbannen en alles direct te mailen naar de klant, waardoor je de gegevens ook direct hebt. Blijft altijd de vraag, wat je met die gegevens doet? Grootste voordeel van een Ipad in de showroom is eigenlijk bij de aflevering. Direct een foto maken, een video maken van de aflevering van de tevreden klant, direct op je eigen social media kanalen zetten en uiteraard de klant om een positieve review vragen op je Google + pagina.

David Kain
De volgende workshop was er weer eentje waar wij veel mee kunen. David Kain former CEO van Forddirect.com, een spreker waar ik al veel zaken van heb mogen leren had er toch weer een paar leuke zaken waar we wat mee kunnen. Heeft u al een mobiele website? De mobiele shopper die een lead mobiel instuurt koopt in 55% van de gevallen binnen 24uur!!! Kijk dat zij cijfers. Meer leuke zaken dat er in een e-mail altijd een? moet staan en wat zet je eigenlijk in je ‘onderwerp’ van de mail?

Create a powerful BDC
Was ook leuk, feit blijft wel dat dagelijks trainen en monitoren van je verkopers een must en geen pre is. Wil je echt succesvoller zijn dan je concurrent en wil je niet concurreren op prijs, dan is training en begeleiding een must. Verder is het essentieel dat je iedereen, dus echt iedereen om een refferal vraagt. Alleen ben ik bang dat dit qua privacy statement niet gaat werken….

AWA Awards
‘s avonds hadden wij een Award avond waar de AWA awards werden uitgereikt. Prijzen voor de beste website maken, marketing startegie, telefoontraining, mobiele website platform etc. Leukste van de avond was het boek van PCG waarin elk gebied van online automotive met alle relevante leveranciers tot op de draad, met printscreens wordt ontleed. Echt cool en staan echt briljante zaken in, waar wij mee verder kunnen!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC