Blog: 2de dag van de #NADA2014

In de ban van de openingssessie

Vandaag was officieel de eerste dag van de NADA 2014 en dat begint geheel op zijn Amerikaans in de middag met wat liederen over hun (fantastische) land en uiteraard het volkslied. Het komt ons allemaal wel wat overdreven over, maar goed ieder land zijn eigen merites.

[wpvideo Dt70wuIv]

NADA
De NADA was daarna aan het woord, en wat er bij de Bovag vaak aan ontbreekt, daar heeft de NADA in zijn geheel geen last van. Laten zien, hoe belangrijk de dealers en de automotive brnache in zijn geheel is voor de economie van dit land, maar ook van ons land. Successen laten zien, in zin van aantallen auto’s, maar ook dat je als branche 14% van de sales tax binnen hebt gehaald en dat je alleen daardoor ook recht van spreken hebt in de politiek.

Forbes
De key-note speech was van de heer Forbes. Wereldwijd persoon en CEO van Forbes Magazine en die strooide natuurlijk met heerlijke one-liners voor de dealers. Minder belasting en minder overheid, enfin u kunt u er wel een plaatje bijschetsen….

Workshops
De beurs, met alle exposanten ging daarmee ook open en de NADA2014 is gestart. Op een zaterdag slechts 1 workshop en die ging over website optimalisatie. Niet wat ik dacht, verschil tussen een groen en oranje button, maar meer SEO gerelateerde zaken en toch weer een aantal zaken die ik niet kende, dus al met al, een goede workshop en op naar dag 3!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC