Een dagje zelf verkopen in Doesburg

Afgelopen maandag, 2de pinksterdag, mocht ik zelf weer helemaal alleen de winkel runnen in Doesburg! Gerard was op een welverdiende week vakantie en Duncan had ook lekker een dagje vrij… alleen Duncan was er nog wel een uurtje om alle prijskaarten te maken, want dat kan ik niet…maar daarna was het toch me, myself and I in Doesburg!

Een van de redenen om Doesburg te beginnen was ook omdat ik het miste, gewoon in de winkel stond om auto’s en brommobielen te verkopen aan de eindgebruiker. Fysiek, online, WhatsApp, sms, email of telefonisch: het maakt niet uit! Een voorproefje van wat de maandag zou brengen kreeg ik al op zaterdag. Ik zou Duncan helpen met opruimen omdat wij een aantal nieuwe auto’s binnenkregen in onze Experience Store Doesburg. Die auto’s stonden overal en nergens en als ik ergens niet tegen kan, naast onkruid op de oprit, is het auto’s die geparkeerd staan in plaats van geparkeerd.

De auto’s waren snel opgeruimd en voordat we het wisten was het na vijven. Duncan had inmiddels twee auto’s opgeschreven en ik was de hulp voor de koffie, de afwas, het klaarzetten van de auto’s, de groene platen monteren. Ik was de vliegende keep, en ik vond het heerlijk!

Maandag was D-day, want ik moest alles alleen doen. Ik dacht dat het druk zou worden, wat het uiteindelijk niet was, maar ik heb heerlijk in mijn twee winkeltjes, de Ligier Store Doesburg met Atelier en de Experience Store Doesburg, kunnen rondlopen, kunnen nadenken en zaken anders neer kunnen zetten. Ik bestelde signing waar het moest, zette bureaus anders neer waar het kon, en ook gewoon de hele tent gezogen omdat het nodig was, maar vooral ook leuk!

En er kwamen mensen langs die eerder waren geweest voor een Lynk en Co. Ze wilden toch nog even proefrijden, daarna samen de koffie gedaan, het voorstel gepresenteerd en bij de twijfel de argumenten gebruikt waarom het gewoon een goed verhaal is om vooral nu te kopen! En…… ik schreef de order! Het gevoel dat ik kreeg was geweldig, gewoon leuk en waardevol dat ik het mag doen. Ik mag erover schrijven, ik mag erover nadenken, ik mag erover presenteren, en ik mag het ook gewoon doen! En ja, veel dingen vallen mij tegen, zijn lastiger en moeilijker dan gedacht, maar ik wil de ervaring niet missen. Ik wil daadwerkelijk samen, met goede praktijkvoorbeelden, de online automotive beter maken!

 

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC