Een nieuwe auto leasen online kan nu ook bij Nieuweautokopen.nl

Samenwerking Nieuweautokopen.nl en Koops Furness Lease
Nieuweautokopen.nl breidt zijn service verder uit en komt met Nieuweautoleasen.nl, een webwinkel voor het leasen van nieuwe auto’s. De website draait op de techniek van Nieuweautokopen.nl en ook de medewerkers van die site zullen de bezoekers adviseren en assisteren. Koops Furness Lease gaat de auto’s leveren en managen.

Nieuweautokopen.nl

Met de komst van Nieuweautoleasen.nl is het nu mogelijk om geheel online, zeven dagen per week, van 9.00 tot 21.00 uur een nieuwe auto te leasen. De nieuwe online leasefirma is voortgekomen uit de samenwerking tussen Nieuweautokopen.nl als grootste en meest betrouwbare autowebwinkel van Nederland en Koops Furness Lease die vorig jaar werd gekozen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland. Nieuweautoleasen.nl is onafhankelijk en kan alle modellen van alle merken leveren.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl en nu dus Nieuweautoleasen.nl: “Wij blijven vernieuwen. Er zijn al leasemaatschappijen die nieuwe auto’s online aanbieden, maar geen enkel bedrijf heeft de ervaring die wij hebben met het online autobedrijf. Daarnaast is onze service uniek, kunnen belangstellenden bijvoorbeeld bijna dag en nacht bij ons terecht voor advies of assistentie bij het samenstellen en uiteindelijk bestellen van een nieuwe leaseauto. Dat maakt Nieuweautoleasen.nl in combinatie met aantrekkelijke leasetarieven uniek.”

Belangstellenden kunnen bij Nieuweautoleasen.nl vrijwel elke auto die in Nederland wordt verkocht, vergelijken, samenstellen, bestellen en er hun huidige auto op inruilen. Dat laatste is uniek en zeer interessant voor bijvoorbeeld bedrijven die hun liquiditeit willen verbeteren om vervolgens een nieuwe auto te leasen bij Nieuweautoleasen.nl. Belangrijk: de offertes zijn vrijblijvend en laten scherpe prijzen zien. Precies zoals bij Nieuweautokopen.nl. Ook bij Nieuweautoleasen.nl heeft de consument alle zekerheden die maar mogelijk zijn: de webwinkel is aangesloten bij de BOVAG en is Thuiswinkel-gecertificeerd.

Paul de Vries nogmaals: “We werken samen met Koops Furness Lease, ook een partij die staat voor kwaliteit. Alle courante leasevormen zijn mogelijk en als de klant wil, komen we zijn nieuwe leaseauto thuis afleveren. Qua service streven we hetzelfde hoge niveau na als bij Nieuweautokopen.nl. Voor ons maakt het niet uit of een auto wordt geleaset of gekocht. We willen kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen bieden. Altijd en overal.”

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC