#ISG20 met Brian Pasch en Paul de Vries

#ISG20 met Brian Pasch en Paul de Vries op 3 juni

brian-pasch_dvd.original

Op dinsdagmiddag 3 juni organiseert Nieuweautokopen.nl alweer de 4de #ISG20 van 2014 en deze is een speciale! In plaats van een dagsessie, betreft het een middagsessie met twee sprekers. Brian Pasch, CEO van PCG Consulting en Paul de Vries Nieuweautokopen.nl

Programma:
Paul de Vries gaat een presentatie houden over de ‘best practices’ van dealers met betrekking tot online leads in het algemeen! Welke zaken moet je nu wel doen en welke niet! Hoe bouw je een relatie op met een lead via de telefoon en op welke wijze kun je van de concurrent winnen zonder dat het alleen een prijskwestie wordt? Uiteraard het belang van het inspreken van voicemails en wat staat er nu in je email komen ruimschoots aan bod!

Brian Pasch gaat in op twee hoofdzaken! Hoe en op welke wijze zijn de zogenaamde autoportals in de VS nu georganiseerd en op welke wijze doen zij nu zaken met de dealers? Is het op leadbasis, abonnementsbasis of orderbasis. Wat zijn de grote spelers, welke nieuwe initiatieven zijn er nu al zo geweest(Lotlinx). En zijn er nu leadmodellen? Alleen email leads, of meer chat en telefoon leads? Kortom, daarop kunnen wij een hoop leren!

Het tweede punt wat Brian gaat bespreken is welke 10 punten zijn nu van belang anno 2014 voor een goede dealerwebsite! Ben je dus van voornemens om van dealerwebsite te wisselen of wil je meer info in welke basiselementen jouw website moet hebben? Kom dan naar deze speciale #ISG20

Aanmelden
Aanmelden kan hier, toegang voor dealers van Nieuweautokopen.nl is gratis, voor niet klanten bedraagt de toegang 195Euro. Let op, beperkt aantal kaarten beschikbaar voor niet klanten.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC