LEF en Calldrip: krijg je nu nog meer in control!

Nu nog meer in control met LEF en Calldrip!

LEF en Calldrip hebben een gezamenlijke update waardoor het nog beter inzichtelijker wordt wie op dat moment met de binnenkomende online leads bezig is!

Lef en Calldrip, hoe werkt het?

Als een online lead in het LMS van LEF wordt ingeschoten, dan zorgt een real-time interface ervoor dat Calldrip getriggerd wordt. Vervolgens belt Calldrip op zijn beurt binnen 20 seconden alle verkopers in het desbetreffende autobedrijf, zodat alle verkopers hierop worden geattendeerd.

Pakt een van de verkopers de Calldrip op, dan zorgt Calldrip ervoor dat LEF direct wordt bijgewerkt. Wanneer dan bijvoorbeeld Remco (de verkoper) de lead heeft geaccepteerd wordt deze lead ook automatisch door hem geclaimd. Andere verkopers kunnen dan niet de dezelfde lead gaan bellen.

LEF en Calldrip

 

De snelle responstijd in het Calldrip dashboard is dan ook de responstijd in LEF, waarmee veel importeurs werken. Het stop-de-klok-principe kun je hiermee voor een gedeelte automatiseren en daarmee laten zien dat het loont om snel op te volgen.

LEF en Calldrip

Niet meer scrollen

Deze update heeft vooral één groot voordeel. Zo hoeven verkopers niet meer te scrollen in de lijst met openstaande leads, om te zien met welke lead ze net via Calldrip gesproken hebben. Dit komt omdat deze voor 30 minuten automatisch op hun naam geclaimd staat. Hierdoor kunnen ze het gespreksverslag toevoegen en hun vervolgacties plannen.

Niet bereikt

Daarnaast zenden wij (bij geen connectie) mee dat de lead niet bereikt kan worden. Hierdoor kan er ook automatisch een e-mail met “niet bereikt” klaargezet worden. Hierdoor kunnen een aantal arbeidsintensieve verkoopzaken worden geautomatiseerd.

LEF en Calldrip

Volgende updates

In de volgende updates van 2021 kunnen wij, indien calldrip succes heeft, met LEF meer informatie toezenden. Dit gebeurt dus wanneer de klant de telefoon aanneemt en er een gesprek plaatsvindt. Vervolgens wordt ook deze data bijgeschreven in LEF nadat het gesprek geëindigd is.

 

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC