Nieuweautokopen.nl organiseert tweede Internet Sales Group #ISG20 op 25 April!

Nieuweautokopen.nl organiseert in April 2013 wederom een Internet Sales Group G20 #ISG20 in Almere!

op 30 januari was de eerste #ISG20 in Almere, waar 20 dealers samen met ons een hele dag discussieerde en “best practices” met elkaar gingen delen!  De reacties van de deelnemende dealers waren ronduit positief! Zo zeer zelfs dat een aantal de volgende keer weer willen komen.

Op 25 April gaan wij wederom een dag organiseren, met wederom het doel om met elkaar kennis en inspiratie te delen over de mogelijkheden van online in het huidige dealerbedrijf en of  universele bedrijf. Wat gaan wij in het kort doen?

Presentatie over de Zero Moment Of Thruth, waar staat uw autobedrijf bij de 18.2 bezochte bronnen die de consument bezoekt voordat deze bij u binnenkomt?

  • Search Engine Optimalistation – Waar liggen de laaghangende stukken fruit om verschil te kunnen maken ten opzichte van uw concurrentie?
  • Search Engine Marketing – Waarom Adwords niet duur is?
  • Het autobedrijf 1.0 naar 2.0 anno 2013

Verder proberen wij nog twee goede sprekers te vinden, die iets toe te voegen hebben inzake de online mogelijkheden die het Automotive bedrijf nog niet gebruikt? Wellicht is dit onderzoek voor u interessant, welke wij in de eerste #ISG20 hebben behandeld.

[googleapps domain=”docs” dir=”presentation/d/1h4tMbjkKExXOjT7NdoHBRciBtJwg2p8JrgnnOTzRKPc/embed” query=”start=false&loop=false&delayms=3000″ width=”533″ height=”429″ /]

Bent u dealer of universeel en wilt u meedoen? Wij horen graag van u, middels deze link!
Paul de Vries
Nieuweautokopen.nl

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC