Nieuweautokopen.nl plust 270%

Online autoverkoop Nieuw plust 270%

Ondanks de landelijke daling in de nieuw verkoop van auto’s zijn er ook lichtpuntjes te vinden in Automotive land. Nieuweautokopen.nl de eerste en enige online webwinkel van Nederland waar de consument een nieuwe auto online kan bestellen van ieder merk, mét korting meldt een verkoopstijging van 270% over de eerste 4 maanden van 2009. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl:

De online verkoop is bij ons de afgelopen maanden geëxplodeerd. Vooral de kleinere auto’s zoals de Toyota IQ en de Fiat 500 doen het heel goed. Een verklaring voor het succes van de online webwinkel is er ook volgens Paul de Vries dat vooral de particuliere klanten die nu in de markt zijn, toch bewuster kijken naar alle mogelijkheden en daar hoort het kopen van een nieuwe auto op internet natuurlijk bij

Nieuweautokopen.nl is de enige webwinkel die online nieuwe auto’s aanbiedt van alle merken en is ook als een normaal dealerbedrijf aangesloten bij de Bovag. De Top 5 van het online marktaandeel per merk ziet er als volgt uit. Toyota 26% Ford 15% Renault 13% VW/Audi 11% Fiat 8% Nieuweautokopen.nl verwacht voor het hele jaar een stijging van 400% ten opzichte van vorig jaar. Doelstelling is om op termijn een marktaandeel van 1.5% te verwerven van de particuliere nieuw verkoop. Dit komt neer op ca.2000 eenheden per jaar.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC