Nieuweautokopen.nl wint een Thuiswinkel Award XS!

Voor de eerste keer een autoportal in de prijzen bij Thuiswinkel Awards

Autoportal Nieuweautokopen.nl heeft de prestigieuze Thuiswinkel Award Publieksprijs XS gewonnen. De webwinkel kreeg de meeste stemmen van het publiek in de categorie Auto. Met het winnen van de prijs bewijst de autoportal, dat het ook voor autobedrijven loont om online kwaliteit en goede service te bieden. Nooit eerder wist een autoportal een Thuiswinkel Award te winnen in het dertienjarige bestaan van de verkiezing.

Nieuweautokopen.nl heeft voor het eerst in zijn achtjarige bestaan de waardevolle Thuiswinkel Award gewonnen. Paul de Vries, initiatiefnemer van Nieuweautokopen.nl, over het winnen van de prijs: “Dit is een mooie beloning voor onze autowebwinkel en de bevestiging dat onze inspanningen niet onopgemerkt blijven. Ik ben trots dat wij de award hebben gewonnen. Nooit eerder wist een autoportal de prijs te winnen. Uiteindelijk krijg je toch waar je recht op hebt.” De Thuiswinkel Awards is een jaarlijkse onlineverkiezing, waarbij de erkenning en waardering van de consument de doorslag geven.

Nieuweautokopen.nl is de grootste autowebwinkel van Nederland en verkoopt nieuwe auto’s van alle merken. Inclusief garantie en een uitstekende service. De Vries nogmaals: “Wij laten met onze website zien dat consumenten op een betrouwbare en aangename manier geheel online een nieuwe auto kunnen kopen, zonder concessies te doen aan service en kwaliteit. Kan niet bestaat bij ons niet. Wij zullen er alles aan doen om de verwachtingen van de klant te overtreffen. En dat dat lukt, wordt dagelijks bewezen met de uitstekende klantenreviews op onze site en nu dus met het winnen van de Thuiswinkel Award.”

Lees ook

20 juni 2022

Ligier Store Doesburg opent zijn belangrijkste showroom: de website is online!

Blog - Tot hoe laat moet je online leads opvolgen
13 juni 2022

Tot hoe laat moet je online leads opvolgen?

Het verschil tussen pap en een aardbeiensmoothie!
7 juni 2022

Het verschil tussen pap en een aardbeiensmoothie!

Een giftige cocktail blog
23 mei 2022

Een giftige cocktail!