Primeur! SsangYong Rexton Dynamic enkel leverbaar via internet voor Euro 29.995,-

SsangYong Nederland is de eerste importeur die instapt in de razendsnelle opkomst van   directe internetverkoop. In samenwerking met Nieuweautokopen.nl en Autotrader wordt de Rexton Dynamic aangeboden via het internet. Het unieke aan dit aanbod is dat de Dynamic een klantvoordeel van € 3.740,- heeft en enkel te bestellen is via Nieuweautokopen.nl

‘Wij zien de rol van internet steeds belangrijker worden in het verkooptraject en willen daar graag een voorruitstrevende rol in spelen. De Rexton Dynamic hebben wij speciaal samengesteld voor de verkoop via Nieuweautokopen.nl Door de fysieke aflevering door onze eigen dealerorganisatie te laten plaatsvinden, kunnen wij ons kwaliteitsniveau blijven garanderen.’ Aldus Wim Busser, algemeen directeur van SsangYong Nederland.

SsangYong Rexton

Paul de Vries, algemeen directeur van Nieuweautokopen.nl voegt daar aan toe: ‘Nieuweautokopen.nl bestaat inmiddels 1 jaar. Het overweldigende aantal verkopen,, bevestigt onze visie dat nieuwe auto’s verkopen via het internet een zeer belangrijk nieuw afzetkanaal in de automobielbranche is. Door de samenwerking met SsangYong Nederland laten we zien dat we de dealerorganisatie als belangrijke partner zien tijdens het verkoop- en afleveringsproces.   

De SsangYong Rexton 2.3 Dynamic is met een vanaf prijs van € 29.995,- een zeer concurrerende speler in het SUV-segment. De Dynamic is direct leverbaar en niet enkel een prijslijstauto met een lange levertijd.

Voor alle dealerbedrijven die al reeds een inlogcode hebben van Nieuweautokopen.nl is het zaak om Nieuweautokopen.nl te voorzien van aanbiedingen. Meer dan 50% van de verkochte auto’s bij Nieuweautokopen.nl betreft een aanbieding. Een aanbieding kan zijn dat u uw hele voorraad bij Nieuweautokopen.nl ter verkoop aanbiedt. De prijs die deze auto moet hebben is de prijs waarvoor u deze auto wilt verkopen zonder inruil! U krijgt als NAK-dealer altijd de order die op deze auto valt. Ook speciale importeursacties kunt u kwijt op deze auto’s. Een voorbeeld: een importeur heeft een bepaald type in de aanbieding die u voor een leuke prijs kunt aanbieden zonder de auto op voorraad te hebben staan! Aarzel dan niet en vermeldt deze auto als aanbieding bij Autotrader-Nieuweautokopen.nl.


Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC