Wie gaat er mee op studiereis naar: Automotive Boot Camp

Nieuweautokopen.nl organiseert een studiereis naar het Automotive Boot Camp in Philadelphia

Van 14 mei tot 16 mei organiseert Brian Pasch de Automotive Boot Camp in downtown Philadelphia. Een congres wat louter en alleen gaat over de mogelijkheden van alle automatiseringen, DMS, ILMS, online en ICT oplossingen voor het moderne dealerbedrijf. Ook de zogenaamde BDC(Business Develop Centers) of KCC oplossingen komen aan bod.

Meer dan 40 sprekers met alle hun eigen expertise geven workshops over hun vakgebied en aangezien het geen massaal evenement is zoals een NADA of Digital Dealer Congress zijn de sprekers beter en prima benaderbaar om je eigen vragen cq oplossingen aan te dragen.

ABClogo-400x533

Key sprekers zoals Google en Facebook zijn aanwezig om de laatste “best practices” te bespreken, puur en alleen op Automotive gebaseerd.

Nieuweautokopen.nl heeft in samenspraak met Brian Pasch een reis samengesteld, welke van maandag tot de terugkomst op zaterdagochtend geheel is verzorgd. Tickets, Hotel en toegang tot het congress is verzorgd en bij genoeg deelnemers kunnen wij de reis in een compact gezelschap aanvangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u mee? Laat het ons weten via: paul@nieuweautokopen.nl

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC